INGYENES HIRDETÉS 
1 hónapig!
+
INGATLAN

ELADÁSHOZ SZÜKSÉGES
DOKUMENTUMOK

+
tanácsadás

 

SZERETNE INGYENES, KIEMELT HIRDETÉST?

Van rá megoldás!
Ingatlan hirdetése az ingyenes hirdetések felett fog megjelenni, vagyis
fizetett hirdetést kap most ingyenesen 1 hónapra,
ingatlanközvetítői jutalék nélkül.

 

NE MARADJON LE A LEHETŐSÉGRŐL, mert ez az ajánlat
CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN érhető el.

MIÉRT VAN ERRE SZÜKSÉGE?

Az ingatlan eladást csak körültekintően szabad végezni. Hiszen sok esetben ez az egyik legnagyobb értékű vagyontárgyunk. Nem lehet félvállról venni! Ezért állítottam össze az ingatlan eladáshoz szükséges dokumentumok csomagot és kiegészítő csomagot, mely mellé most ingyenes hirdetés jár 1 hónapra, amennyiben leadja rendelését mindkét csomagra.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?
k

ÉRTÉKBECSLÉS

Hivatalos ingatlan értékbecslés. PDF formátumban továbbítva és kérésre nyomtatva is.

w

TANÁCSADÁS

½ órás konzultáció során hasznos tanácsokat adok, ahol megbeszéljük a kérdéseit.

i

TULAJDONI LAP

Megtekintés után a komoly vevő mit fog kérni? Igen, a tulajdoni lapot.

TÉRKÉPMÁSOLAT

Amennyiben hitelre venné meg az érdeklődő, akkor a térképmásolat is szükséges.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

Az esetek többségében erre is szükség lesz.

KISZÁLLÁSI DÍJ

Fejér megye bármely településére a kiszállás ingyenes. További települések a leírásban.

ISMERJE MEG
A CSOMAG TARTALMÁT

Értékbecslés

Hivatalos és független ingatlan értékbecslés
 • Időt, pénzt, hirdetési költséget takaríthat meg azáltal, hogy egy jól beárazott ingatlannal jelenik meg a piacon. Így az eladás várható időtartama  jelentősen lerövidül, szemben egy túlárazott ingatlannal, ahol akár több évig is elhúzódhat az értékesítés.
 • Amennyiben értékbecslés hiányában alulárazott ingatlannal jelenik meg a piacon, azt jó eséllyel gyorsan, de veszteséggel fogja értékesíteni.
 • Alku esetén hivatalos ingatlanforgalmi szakvélemény birtokában könnyebben megvédheti álláspontját, meggyőzheti a vevőt az ár indokoltságáról, ezáltal biztosíthatja, hogy az ingatlan reális piaci áron keljen el.
k
w

Tanácsadás

Biztosan Ön is szeretné a legmagasabb árat elérni.
 • Tudja hogyan érheti el, hogy beleszeressenek az eladó ingatlanába?
 • Tudja hogyan találja meg a megfelelő vevőt?
 • Tudja hol hirdessen? Milyen gyakorisággal, hogyan kerüljön a listák elejére?
 • Tudja mitől lesz jó a hirdetés?
 • Megfelelő fotókat és alaprajzot tud készíteni?
 • Tisztában van a jelenlegi jogi szabályokkal?
 • Tudja mivel érdemes elkezdeni?
 • Tudja milyen iratok, dokumentumok szükségesek?
 • Tudja milyen apró részletekre kell odafigyelni?
 • Tudja kezelni az érdeklődőket?

A fenti és ehhez kapcsolódó kérdésekre kaphat választ a konzultáció során. De természetesen a további kérdéseit is átbeszéljük.

Tulajdoni lap

Valószínű, hogy nem kér le rendszeresen tulajdoni lapot az ingatlanról, melyet most el szeretne adni. Pedig az ingatlan eladáshoz szükséges dokumentumok közül ez lehetne az első. Mindenképpen ellenőríznie kell, hogy minden rendben van-e. Komoly érdeklődés esetén pedig ezzel igazolja, hogy a saját tulajdona és semmi probléma az eladhatóságával.

Az érdeklődőknek és saját részre is bőven elegendő a nem hiteles tulajdoni lap, mert ugyanúgy minden szükséges információt le tud róla olvasni.  

i

Térképmásolat

Sokan nem is gondolnak rá ingatlan eladásakor, illetve vásárlásakor. Pedig sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát, ha ezen a lapon is minden rendben van.
Régebbi ingatlanoknál előfordul, hogy pl. a hozzáépítést, vagy melléképületet elfelejtették bejelenteni. Így nem lett feltüntetve a térképen. Hiteles vevőnél ez gondot jelenthet, mert ami nincs a papíron, az bizony a banknak nem is létezik.
Bizonyosodjon meg róla, hogy minden rendben van, így az érdeklődőt is megnyugtathatja a térképmásolat alapján. Itt is elegendő a hitelesítés nélküli térképmásolat.

Energetikai tanúsítvány

Lakások, családi házak adásvételéhez nélkülözhetetlen dokumentum. Bár 2023 novemberétől már az adásvételi szerződésben nem kell szerepelni a HET számnak, de feltüntethető. Viszont így is kötelező lesz ezt átadni a vevőknek, sőt még a hirdetésben is fel kell tüntetni a besorolási jelet. Ezt se halassza az utolsó előtti pillanatra. 5 évig érvényes az új energetikai tanúsítvány

Kiszállási díj

Fejér megyében a kiszállás ingyenes az ingatlan eladáshoz szükséges dokumentumok mellé, így ezért külön nem kell fizetni.

Természetesen az ország bármely településéről igényelheti a szolgáltatást. Miután megírta hol van az ingatlan, akkor tudok pontos kiszállási díjat mondani. 

 A csomag előnye, hogy a kiszállási díj – még ha messzebbről is rendeli – csak egyszer kerül felszámításra. Ezért bátran írjon más megyékből is.

 

Milliók is múlhatnak a döntésein, ezért ne tekintse kiadásnak a szolgáltatást.

AKIK MÁR ÉLTEK A LEHETŐSÉGGEL

“Bálint nagyon lelkiismeretes, korrekt fiatalember, szívesen ajánlom bárkinek.”

Norbert, Pákozd

“Segítség volt elindulni az ingatlan eladásában. Szimpatikus volt a “csomag”, ami az árban benne foglaltatott. Könnyen kezelhető volt az oldal, értékes információkat tartalmazott.“

Madarászné K. Ilona / Székesfehérvár

„Mivel nem Magyarországon élünk, így nehezen tudtunk dönteni, hogy kire bízzuk a ház eladását és a velejáró papirmunkák lebonyolítását. Ma már, így utólag elmondhatjuk, nagyon örülünk, hogy Bálintot választottuk. Gyors, pontos, megbizható és precíz odafigyeléssel a velejáró nyugodtságával végzi munkáját. Mi csak köszönettel tartozunk Bálintnak!“

M & J / München

“Köszönöm a gyors és igényes munkát.“

S. Arnold

“Láthatólag komolyan vette azt a kívánságomat, hogy minél előbb szeretném eladni az ingatlant. Ez – számomra meglepő módon – rekord idő alatt sikerült. Érthető, hogy meg vagyok elégedve.“

András

“Bálintot februárban kerestünk meg értékbecslés és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Aztán úgy döntöttünk, Ő lesz a megfelelő ember, aki eladja a házunkat. Nem csalódtunk, hiszen 3 hónap alatt létrejött az adás-vétel. Bálint nagyon rugalmas, lelkiismeretes, érti a dolgát, kedves és segítőkész, legyen szó bármiről is. Szívből ajánljuk mindenkinek. Köszönjük Bálint!“

Kriszti és Gábor  / Pusztaszabolcs

“Gyors, megbízható.”

A. Zs.  / Dunaújváros

“Én külföldön élek és magyarországi házamat sikerült Bálintnak eladnia nagyon rövid időn belül. Csak a lakás kipakolására kellett haza jönnöm, ő mindent elintézett nekem maximálisan. Folyamatosan informált és tanácsokkal látott el. Hozzáértéséről az első beszélgetés közben megbizonyosodtam. Nagyon barátságos és közvetlen ember, ajánlani tudom mindenkinek.”

Zoltán / Kápolnásnyék

“Bálint mindenben a segítségünkre volt az ingatlan ügylet során. Minden kérésünket figyelembe vette. Határozottsága, tapasztalata, rugalmassága mind hozzájárult ahhoz, hogy ingatlanunkat nagyon rövid időn belül el tudtuk adni. Köszönjük Bálint a hozzáállásodat, profizmusodat! Csak ajánlani tudom mindenkinek!“

Beáta / Iváncsa

“Korrekt, gyors, megbízható. Jól összeállított megérthető szakvélemény.“

Eszes Csaba

“Kifejezetten olyan szakembert kerestem, aki nem akarja a teljes eladási folyamatot végigcsinálni, nem akar közvetíteni, viszont tanácsot tud adni, és felméri az ingatlan értékét. Ilyet nehéz találni, de Bálint teljesítette, és értékes tanácsokat kaptam tőle, melyek jelentősen hozzásegítettek a lakásom eladásához.”

János / Budapest

5 csillag

A CSOMAG ÁRA

* A feltüntetett ár lakás és családi ház esetén érvényes, Fejér megyében. A többi esetben az ár tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek! Forintban értendő, bruttó (számlás) ár. A legtöbb esetben a fenti díj tartható, de speciális ingatlanok esetén nem érvényes. Minden dokumentum digitálisan kerül átadásra. Amennyiben nyomtatott példányra is szüksége van és / vagy több helyrajzi számon szerepel az ingatlan, akkor az plusz költséget jelent. A következő ingatlanokra érvényes: lakás, családi ház, nyaraló, telek. Utóbbi 2 esetben természetesen olcsóbb a díj, mert nem kell energetikai tanúsítvány. 

Ha megvan minden dokumentum, akkor legyen egy profi hirdetése is mellé!

* A feltüntetett ár a „MINDEN EGYBEN” csomag megrendelésével együtt érvényes. Amennyiben külön rendelné meg + kiszállási díj kerül felszámolásra. Forintban értendő, bruttó (számlás) ár. A csomag ára tartalmazza az ingatlan lézeres mérését, majd egy digitális alaprajz készítését max. 2 szint és 200 m²-ig. Minden további szint és/vagy 100 m2 + 25.000.- Ft.  Minimum 15 db (mindig többet adok) szerkesztett, weboldalra optimalizált, logó nélküli fotót kap, amennyiben többre van szüksége, kérem, előre jelezze. (A legtöbb weboldalra 10-20 képnél többet nem is tud feltölteni.) Hirdetési szövegben minden fontos információt leírok, mely az ingatlanra jellemző, így valóban csak a komoly érdeklődők fogják hívni

Gyakran ismételt kérdések
Kérdeznék...

Ha itt nem találja a kérdésére a választ, hívjon vagy írjon bizalommal.

Mit tartalmaz az INGYENES HIRDETÉS?

A kiemelt hirdetést 1 hónapra Magyarország első számú ingatlan portálján, vagyis az ingatlan.com-on biztosítom Önnek. Ezzel egyidőben a társoldalon is megjelenik, vagyis a b3ingatlan.hu weboldalon, amennyiben az ingatlan eladáshoz szükséges dokumentumokat és a kiegészítő csomagot is tőlem rendeli meg.

Hirdetése valóban 1 hónapig a többi ingyenes hirdetés felett fog megjelenni, ezzel előrébb kerül a találati listában, ahol többen fogják látni a hirdetést. Mivel céges hirdetés, ezért engem fognak hívni, de én átadom az Ön telefonszámát, így közvetlenül az érdeklődővel egyeztethet a továbbiakban. Ezért én nem kérek pluszban semmit, ingyen biztosítom a 1 hónapos fizetett hirdetést. Amikor elkelt az ingatlan, szól és leveszem a portálról, vagy egy hónap után törlöm a hirdetést.

Természetesen a hirdetés fényképpel, alaprajzzal jelenik meg, melyet a 2. kiegészítő csomag tartalmaz. Mivel az én nevem alatt fut a hirdetés, ezért csak a 2 csomag együttes vásárlása esetén tudom biztosítani az 1 hónapos ingyenes és kiemelt hirdetést.
(Mobillal készített képekkel és kézzel rajzolt alaprajzzal nem hirdetek a saját nevem alatt, de ez gondolom érthető.)

INGYENES hirdetés minta oldal

Itt megtekintheti, hogy mire számíthat:
https://b3ingatlan.hu/elado-kiado-ingatlanok

(Referencia képek, alaprajz, hirdetési szöveg.)
Ugye nem sok hasonló hirdetést lát az interneten?

HIRDETÉSKEZELÉSRE is van lehetőség?

Amennyiben további oldalakon is szeretne megjelenni, akkor abban is tudok segíteni. Az igényei alapján személyre szabottan tudok majd árajánlatot mondani.

Beszéljünk róla, ha csak a telefont szeretné kezelni és a hirdetések szerkesztésével, folyamatos frissítésével nem szeretne bajlódni. 

Kiszállási díjról
 • INGYENES kiszállás Fejér megye összes településére

 

 • Magyarország egész területén vállalom a szolgáltatást, de ebben az esetben az ajánlatkérő űrlap kitöltése után tudok írni pontos kiszállási díjat. (Budapesten és Pest megyében az ingyenes hirdetés jelenleg nem elérhető, a többi szolgáltatás ugyanúgy rendelhető.)
Mikor kell fizetnem?

Személyes találkozáskor

Fizetés a helyszíni szemlén történik, számla ellenében.

Utalással

Amennyiben kényelmesebb Önnek az utalás, akkor arra is van lehetőség. Ha minden szükséges információt egyeztettünk, akkor fogom küldeni az utalási adatokat a számlával.

 

Számoljon!

Mennyi lenne egy 33 milliós lakás
ingatlanközvetítői díja?
33 millió x 4% +ÁFA = 1 676 400.- Ft

NÁLAM EZ CSAK 986 700.- Ft
Ha mégis úgy dönt, hogy a teljes értékesítést rám bízza. (Sikerdíj: 2,99% – nincs ÁFA)

RENDELJE MEG MOST!

Hívjon a +36 30 555 0542-es számon, vagy írjon üzenetet:

Kapcsolati űrlap - landing oldal - ingyenes hirdetés (#2)

JOGI NYILATKOZATOK

ADATVÉDELEM: Megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem kerül átadásra. Bővebben…

SZERZŐI JOG:  Az ertekbecsles-tanacsadas.hu teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Másolása, átdolgozása díjköteles! Bővebben…

ELÉRHETŐSÉGEK

Tunyogi Bálint
ingatlanvagyon- értékelő és közvetítő

Telefonszám: +36 30 555 0542
Email: info@ertekbecsles-tanacsadas.hu
Web: ertekbecsles-tanacsadas.hu