SZERZŐI JOG 

Az ertekbecsles-tanacsadas.hu weboldal Tunyogi Bálint (továbbiakban: Szerző) szellemi terméke. Teljes szöveges és grafikus tartalma, szerzői jogi védelem alatt áll a 1999. évi LXXVI. tv. alapján.

A weboldal mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, másolása, átdolgozása tilos. A weboldal tartalma a Szerző neve és a forrás (ertekbecsles-tanacsadas.hu) megjelölésével, kattintható link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlése, átdolgozása díjköteles.

Jogsértés következménye

Amennyiben a weboldal tartalmát bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észlelem – aloldalak átdolgozása esetén is- a jogszerűtlenül felhasznált oldalak vonatkozásában 100.000.- Ft/nap, azaz napi egyszázezer forint kötbért számlázok ki a jogtalan felhasználónak. A kötbéren túlmenően keletkezett költségeket is érvényesíteni fogom, úgy mint az ügyvédi, bírósági és egyéb költségek, melyet a jogsértő felhasználó köteles megtéríteni a Szerzőnek. A jogsértő felhasználó kifejezetten elfogadja  jelen kötbér kikötési megállapodást.

A weboldalon található összes információ kizárólag tájékoztató jellegű, figyelem felkeltési célokat szolgál. Az oldalon közölt tartalom nem helyezhető olyan közegbe, ahol eredeti jelentése megváltozik. Az oldalon közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Fenntartom a jogot az oldalon közzétett információk aktualizálására, módosítására. A módosítás a honlapon történő közzétételkor azonnal hatályba lép.

JOGI NYILATKOZATOK

ADATVÉDELEM: Megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem kerül átadásra. Bővebben…

SZERZŐI JOG:  Az ertekbecsles-tanacsadas.hu teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Másolása, átdolgozása díjköteles! Bővebben…

ELÉRHETŐSÉGEK

Tunyogi Bálint ingatlanvagyon- értékelő és közvetítő
Telefonszám: +36 (30) 555-0542
Email cím: info@ertekbecsles-tanacsadas.hu

      NYITVATARTÁS

Hétfő            9-19
Kedd             9-19
Szerda          9-19
Csütörtök    9-19
Péntek         9-19
Szombat      9-12

CSATLAKOZZON
FACEBOOK -on is!